2012. február 22., szerda

Vitathatatlan - Wesley Snipes Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 399 Ft *

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
A nehézsúlyú ökölvívó világbajnokot, George "Iceman" Chambers-t nemi erőszak vádjával börtönbe zárják. "Iceman" tombol, hisz profi ökölvívói karrierje csúcsán megakadályozzák abban, hogy kiélvezze és megvédje az őt vitathatatlanul megillető bajnoki státust.
Ugyanabban a fegyházban, ahová Iceman kerül, tölti életfogytiglani börtönbüntetését, féltékenységből elkövetett bűntettéért Monroe Hutchen, aki 10 éve a börtön koronázatlan bajnoka.
A Sweetwater börtön életfogytig lakója Emmanuel "Mendy" Ripstein is, akit még mindig jó kapcsolatok fűznek a kormányzathoz, a maffiához és a börtönigazgatósághoz is.
A két "bajnok" között a börtönben óriási feszültség vibrál. "Mendy" felismeri az ellentétek adta "üzleti lehetőséget" s így megszervez egy mérkőzést, egy utolsó nagy küzdelmet ennek a rácsok mögött rejtőző világnak a biztonságos körülményei között.
A két bokszolónak londoni szabályok szerint kell mérkőznie, ami könnyebb bokszkesztyűk használatát jelenti és azt, hogy a küzdelem a másik végső legyőzéséig tart.
Maga a ring, biztonsági okokból, egy szögesdróttal koronázott óriási vasketrecben foglal helyet. A ring négy oldalán a lelátók zsúfolásig megtelnek a rabokkal, akik jól tudják, hogy ők lesznek az egyedüli tanúi ennek - az ökölvívás történetében különleges - eseménynek.
Vitathatatlan: ez a két harcos, ezek a viadalra kész ökölvívók életük legkeményebb küzdelmét kezdik meg: életre-halálra!
Wesley Snipes rátermettségével ismét elképeszti a nézőt. Hiteles alakításával méltó partnere a félelmetes erejű Ving Rhames-nek. A film harcjelenetei villámgyorsak és erősek, hatalmas pofonok csattannak, de az ütések inkább horgok, semmint egyenesek…
EXTRÁK:
Audiókommentár - Kokó közreműködésével
Előzetes
Interjú - Az alkotókkal és a szereplőkkel. - MAGYAR FELIRATTAL



Jelenlegi ára: 1 399 Ft

Az aukció vége: 2012-02-21 06:03
. Vitathatatlan - Wesley Snipes Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 399 Ft

Fontos