2012. február 26., vasárnap

Képregény Kockás 32.szám - Jelenlegi ára: 300 Ft !

Képregény Kockás 32. szám
A Kockás képregénysorozat gyerekkorunk gyöngyszeme. Ezeket a füzeteket a mai gyerekek is örömmel fogadnák, de gyűjtőknek is ajánlom , a régi francia Pif újság képregényei magyar nyelven.
Mivel ezen darabokat én is nehezen szereztem be így sajnos az állapotuk változó. Kérem a kedves licitálókat, hogy az állapotról szóló részt mindenképpen olvassák el és ennek tudatában licitáljanak.
A lapok minden példánynál sárgásabbak, régi darabok…
A4 méretű…
64 oldal
Kiadó: Ifjúsági Lap-és Könyvkiadó Vállalat
Színes  képregény.
A fotókon próbáltam minden részletet megmutatni, de a leírásban bővebben részletezen az esetleges hibákat, minden kérdésre szívesen válaszolok…
Állapot:
A fedőlap és a gerinc is viseltes, illetve ez a darab rosszabb állapotú, olyan, mintha megázott volna. Felső része hullámos az egész újságnak. A hátsó fedőlap belső oldalán nagy barna folt(lásd fotó).
Barna ázás szerű kisebb foltok az újság beslő lapjain a felső részen.
Rosszabb állapotú darab.
Jó licitálást…
 Személyes átvétel Budapesten csak a Budagyöngye Bevásárlóközpont előtt lehetséges , hétköznap és csak az esti órákban vagy előre utalás után postázom.
Csak ajánlottan postázom a terméket!
Postázás esetén, pontos postaköltséget, lemérés után küldök, a postázáson nem keresek, postaköltség az aktuális postai díjszabás szerint, a leírásban szereplő postaköltség csak irányadó jellegű.
Kérem a nyertes licitálót, hogy az aukció végét  követően   3 napon belül e-mail útján  vegye fel velem a kapcsolatot(én azonnal írni fogok)és 7 napon belül történjen meg a fizetés, ellenkező esetben újraindítom a terméket.
 
 Amennyiben a fent leírtakat , nem tudják teljesíteni,  kérem ne licitáljanak az aukciómon!
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2012-02-25 20:43
. Képregény Kockás 32.szám - Jelenlegi ára: 300 Ft

Fontos